A tízórai és az uzsonna általában, gyümölcs, joghurt, túrókrém szokott lenni, ezt külön nem írom le.
Hétfő
R.: Tej, gabonapehely
E.: Brokkolikrém leves, Tócsnyi
V.: Tejberizs, kakaóval
Kedd
R.: Tejeskávé, vaj, lekvár, méz, péksütemény, gyümölcslé
E.: Hagymaleves vajban pirított kenyérkockákkal, Paprikáskrumpli füstöltkolbásszal
V.: Mákos öntöttkifli
Szerda
R.: Tea, rántotta, sült szalonna
E.: Meggy-cseresznye leves, Burgonyapüré, natúr szelet, Gesztenyekrém-pohár
V.: Sajtos-szalámis-sonkás, egyebes melegszendvics
Csütörtök
R.: Tea, kenyér, vaj, felvágott v. szalámi, sajt
E.: Paradicsomleves betűtésztával, szójapörkölt, csirkepaprikás, szarvacskatészta
V.: virsli, mustár-majonéz, kenyér
Péntek
R.: Tea, kenyér, körözött, alma
E.: Bevásárlás
V.: Borsóleves, Tejfölös lecsó, fehérkenyér
Szombat
R.: Tea, bundáskenyér ( valahogy hagyomány lett belőle, hogy kevés kivétellel, mindíg ez van)
E.: Tavaszi zöldségleves, (Tina húsvét, 2011/1),Gyrostál, Tiramisu pohárban
V.: Grillezett sajt, sültburgonya, friss saláta almával, pirított dióval,
Vasárnap
R.: Amerikai palacsinta, meggyel, csokiöntettel, juharsziruppal
E.: Gulyásleves, bukta
V.: Rántott szelet, krumplipüré, rizibizi,Csokoládészuflé
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése