A tízórai és az uzsonna általában, gyümölcs, joghurt, túrókrém szokott lenni, ezt külön nem írom le.
Hétfő
R.: Tej, gabonapehely
E.: Tegnapi maradék, márc. 15-i sütik: kokárdakalács, kokárdakeksztekercs, kokárdapuszedli, kokárdatekercs
V.: Tejberizs, kakaóval
Kedd
R.: Friss zsömle vajjal, retekkel, újhagymával, paprikával, pulykamellsonkával
E.: Csirkeraguleves,
V.: Sóskafőzelék, krumplipüré, sonkacsipsz
Szerda
R.:
E.: Kínai erős-savanyú leves, kínai sült rizs
V.:
Csütörtök
R.:
E.:
V.:
Péntek
R.:
E.: Bevásárlás
V.:
Szombat
R.: Tea, bundáskenyér ( valahogy hagyomány lett belőle, hogy kevés kivétellel, mindíg ez van)
E.: Tavaszi zöldségleves, (Tina húsvét, 2011/1),Gyrostál, Tiramisu pohárban
V.: Grillezett sajt, sültburgonya, friss saláta almával, pirított dióval,
Vasárnap
R.: Amerikai palacsinta, meggyel, csokiöntettel, juharsziruppal
E.: Gulyásleves, bukta
V.: Rántott szelet, krumplipüré, rizibizi,Csokoládészuflé
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése