2011. június 19., vasárnap

Félheti menü-2011. június-01

Azt gondoltam, hogy 3 napra előre megfőzök hétfőn, mert varrni szeretnék néhány ruhát a családnak. Nagyon szeretnék elmenni a hétvégi Levendulafesztiválra Tihanyba, és kellene egy-két új ruha. Csak abban reménykedem, hogy jó idő lesz végre, mert évek óta nagyon rossz az idő mindegyiken.

Reggelik (frissen):

- Melegszendvics, tea, kávé
- Graham zsömle, vaj, sajtszeletek, sonka, paprika, paradicsom, tea, kávé
- Joghurt és müzli, vagy gabonapehely és tej, tea, kávé, kakaó

Tízórai és uzsonna:

- Friss idénygyümölcs (eper, cseresznye, meggy, alma)
- Zabpelyhes keksz
- Joghurt

Levesek:

- Magyaros Karfiolleves
- Gombakrémleves
- Krumplileves

Főétel:

- Rántott karfiol, rántott gombafejek
- Csirkepörlölt

Köretek:

- Burgonyapüré
- Rizi-bizi (barnarizzsel)
- Nokedli

Saláták (frissen):

- Uborkasaláta
- Paradicsomsaláta
- Káposztasaláta

Desszert:

- Puding
- Nektarinos máglyarakás, vagy minek is nevezzem?
- Méteres kalács

Vacsoraételek (frissen):

- Tejberizs, vagy tejbegríz
- Kifli, virsli, mustár, majonéz
-Barna kenyér, körözött, paprika, paradicsom, újhagyma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése