2012. október 3., szerda

2012/12. Limara pékségéből: Cukros-fahéjas kiflik

Valami nagyon finomat ettem volna, és benéztem Limarához. Megláttam a receptet és azonnal meg is akartam sütni. Eszméletlen finom, még másnap is.

A változtatás csak annyi volt az eredetihez képest, hogy tej helyett savóval készült, és a kisült kiflik felét cukros darált dióban forgattam meg. Ez a két kicsinek ízlett jobban, a nagyobbiknak a fahéjas, nekünk felnőtteknek mindkettő :-)

Még annyit változtatok legközelebb, hogy felezem a méreteket, mert a gyerekeknek elég nagy volt így, nehezen birkóztak meg vele.

Limara péksége: Cukros-fahéjas rúd


Most elhatároztam, hogy végigsütök tőle, amit csak lehet. Most sülnek a csokis rózsakalácsok, ami nála fahéjas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése